Auteur:
Nick van Twillert

Nick van Twillert

Co-owner Niko Design 🔥 De technische kant van NIKO

Surf en Turf wrap van de NIKO houtgestookte pizza oven

  • 300 gram geraspte cheddarkaas
  • 8 tortilla’s
  • kruiden naar smaak (wij raden Wxodust van Angus & Oink aan)
  • een rode ui en een witte ui in blokjes of ringen gesneden
  • olijfolie
  • de rasp en sap van 1 limoen
  • Bereiding

    Verwarm de NIKO pizzaoven voor en stook hem op tot de juiste temperatuur.

    Kruid de gamba’s met de kruidenmix naar keuze en grill ze in de gietijzeren pan met olijfolie bovenop de NIKO pizzaoven tot ze gaar zijn. Voeg vervolgens de limoensap toe voor een extra frisse smaak. Grill daarna kort de uien tot ze zacht zijn en voeg eventueel peper en zout toe.

    Verdeel de cheddarkaas over 4 tortilla’s en voeg vervolgens de plakjes gerookte peperworst, gebakken uien, gamba’s en limoenrasp toe. Dek het af met de overige tortilla’s en druk het geheel stevig aan. Schuif de tortilla’s voorzichtig op de pizzasteen van de NIKO pizzaoven en laat ze een minuut bakken in de oven. Haal de wrap vervolgens uit de oven en draai hem voorzichtig om. Laat hem nog een minuut bakken voor die extra crunchy bite en snijd hem vervolgens in 4 punten.

    Conclusie

    De Surf en Turf wrap van de NIKO pizzaoven is een ware smaakbeleving en perfect voor elke gelegenheid! Dit gerecht is in samenwerking met BBQ Animals gemaakt, dus je weet zeker dat je een culinair hoogstandje in handen hebt. Eet smakelijk!

    Delen:

    Facebook
    Twitter
    Pinterest
    LinkedIn

    Geef een reactie

    Lees meer: