fbpx
Auteur:
Nick van Twillert

Nick van Twillert

Co-owner Niko Design 🔥 De technische kant van NIKO

Steen oven gebakken plukbrood

Verwarm de NIKO oven voor. Snij met een lang en scherp mes het brood kruislings in tot aan de bodem, om de circa 2-3 centimeter. Pas op dat je het brood niet helemaal doorsnijdt. het is handig om de kruidenboter albast zacht te laten worden buiten de koelkast

Snipper de rode ui. Halveer de mozzarella bolletjes. Snijd de lente-ui in dunne ringen. Zet dit tot gebruik apart.

Smeer de kruidenboter met een lepeltje of mes tussen de inkepingen ban het brood. Verdeel de gesnipperde rode ui, wat geraspte oude kaas en de plakjes mozzarella tussen de inkepingen.

Besprenkel het brood met wat olijfolie en bestrooi het brood met de resterende geraspte oude kaas. Bestrooi het met wat zout naar smaak. Bak het brood in de oven bruin krokant – gedurende circa 3-4 minuten – tot alle kaas gesmolten is.

Garneer het plukbrood met de lente ui ringen.

Erg smakelijk bij de NIKO

Ingredienten Plukbrood | NIKO Design | Buitenkachel

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer van deze auteur:

Nieuws
Nick van Twillert

Wat is Corten staal?

Om te beginnen leggen we eerst uit wat cortenstaal nu precies is. Cortenstaal is vergelijkbaar met normaal staal. Het grote verschil is dat corten stopt met

Read More »

Bezoek ons op de beurs!

van 14 t/m 16 oktober staan wij op de Beurs Eigen huis.

Bezoek ons op stand T3.04

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang een vrijkaart!