Auteur:
Nick van Twillert

Nick van Twillert

Co-owner Niko Design 🔥 De technische kant van NIKO

Ontdek NIKO Design op Beurs Eigen Huis en maak kans op een gratis NIKO Original buitenkachel!

Beurs Eigen Huis: Ontmoet NIKO Design en Win een NIKO Original ter waarde van €999,99

Ben je op zoek naar nieuwe ideeën voor je woning of ben je bezig met bouwplannen? Bezoek dan onze stand T1.36 op Beurs Eigen Huis van 25 t/m 27 maart!

Dit jaar organiseren we samen met de beurs een winactie waarbij je kans maakt op een NIKO Original ter waarde van €999,99. Mis deze kans niet!

Bezoek Onze Stand op Beurs Eigen Huis en Maak Kennis met NIKO Design

Beurs Eigen Huis is hét evenement voor iedereen met bouw- of woonplannen. Hier kun je terecht voor een steengoed ontwerp voor je nieuwe huis, een helder lichtplan voor je slaapkamer, duurzame ontdekkingen om je woning toekomstbestendig te maken en nog veel meer. Op Beurs Eigen Huis is er altijd wel een expert aanwezig die je kan helpen met jouw specifieke vraagstukken.

Ontdek de NIKO Original en NIKO Slim: Twee Unieke Buitenovens van NIKO Design

Op onze stand kun je kennismaken met de NIKO Original en de NIKO Slim, onze twee verschillende modellen buitenkachels. De NIKO Original is ons standaardmodel buitenkachel en outdoor oven in één. De oven kan een temperatuur bereiken tot wel 500 graden en maakt gebruik van een dubbel verbrandingsmechanisme. Het tweede NIKO-model is de NIKO Slim. Dit model is nagenoeg gelijk aan de NIKO Original, maar is compacter en dus perfect voor wat kleinere tuinen of op een (dak)terras.

NIKO Buiten hout kachel pizzaoven terrashaar5d | NIKO Design | Buitenkachel

100% Nederlands Ontwerp en Productie: De Stijlvolle en Duurzame Buitenovens van NIKO Design

Alle producten van NIKO Design zijn 100% bedacht en geproduceerd in Nederland. De NIKO-kachel is vanwege zijn stijlvolle ontwerp een echte blikvanger in iedere tuin en onderscheidt zich van de standaard buitenkachels. De houtkachel geeft heerlijke warmte af, waardoor buiten zitten tijdens wat frissere avonden zeer aangenaam wordt. Met behulp van de oven kunnen de heerlijkste gerechten worden bereid, die gezellig rondom de warme buitenkachel kunnen worden opgegeten. De NIKO-kachel staat dus garant voor avonden lang plezier en gezelligheid in eigen tuin.

Maak Kennis met de Makers van NIKO Design: Nick en Koen

Maak kennis met NIKO Design, het bedrijf van Nick en Koen (NI+KO). Twee vrienden die dol zijn op gezelligheid, een biertje en lekker eten. Bijna twee jaar geleden ontwierpen zij een multifunctionele buitenkachel die er ook nog eens super stijlvol uitziet. Dit is hoe NIKO Design is ontstaan. Met NIKO willen Nick en Koen gezelligheid en sfeer in iedere tuin brengen en iedere NIKO-eigenaar laten genieten van hun unieke, zelfontworpen buitenkachels.

Bezoek Onze Stand op Beurs Eigen Huis en Ontdek de Mogelijkheden van NIKO Buitenovens

Koen en Nick zijn beide alle dagen aanwezig op de beurs. Koen richt zich vooral op de verkoop en kan op de beurs met je meedenken. Hij kan de NIKO-ervaring geweldig uitleggen en zal vertellen waar de NIKO-kachels toe in staat zijn. Nick is de technische kant achter NIKO en kan je alles vertellen over de werking en het ontwerp van de NIKO-kachels.

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Geef een reactie

Lees meer: