fbpx
Auteur:
Koen de Graaf

Koen de Graaf

Mede eigenaar - Head of sales

Eerste gebruik van uw buitenoven

Allereerst is het belangrijk droogonbehandeld en schoon hout te gebruiken. Dit betekend dat er geen resten hars, lijm of verf op het hout mag zitten.

Alle houtsoorten zijn geschikt voor het bakken van een pizza. Hardhout brandt langer en vat iets minder makkelijk vlam. Het geeft meer warmte af doordat het meer gloeit.

Doordat er een kleine olie laag op het cortenstaal zit, is het belangrijk dat de pizza steen nog niet in de kachel ligt bij de eerste keer stoken. Er is namelijk een kans dat de olie in de steen trekt.

De olie zal bij het stoken vanzelf verbranden. Hierna is de kachel gereed voor gebruik.

NIKO Buiten hout kachel pizzaoven terrashaar217d | NIKO Design | Buitenkachel

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer van deze auteur:

Nieuws
Nick van Twillert

Wat is Corten staal?

Om te beginnen leggen we eerst uit wat cortenstaal nu precies is. Cortenstaal is vergelijkbaar met normaal staal. Het grote verschil is dat corten stopt met

Read More »

Bezoek ons op de beurs!

van 14 t/m 16 oktober staan wij op de Beurs Eigen huis.

Bezoek ons op stand T3.04

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang een vrijkaart!