Auteur:
Nick van Twillert

Nick van Twillert

Co-owner Niko Design 🔥 De technische kant van NIKO

Niko Original Buitenkachel – de perfecte keuze voor de ultieme buiten kookervaring

De NIKO Original buitenkachel is een uniek product op de markt, ontworpen en handgemaakt door ons bedrijf. Het design van de kachel is niet alleen modern, maar zorgt er ook voor dat u het maximum uit deze oven kunt halen. Zo kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van verschillende accessoires zoals een afdekplaat, handvaten, verrijdbaar onderstel en een trekkende regenkap. Bekijk voor meer informatie over de diverse accessoires ook de productpagina’s in onze webshop. Wat nog unieker is aan de NIKO Original is dat de bijgeleverde pizzaschep tegelijk fungeert als deur voor het oven gedeelte en dat er binnenkort nog veel meer accessoires aankomen, zoals een deurtje met een ingebouwde thermometer. Maar dat is nog niet alles! De NIKO Original buitenkachel is namelijk ook in te bouwen, waardoor u nog meer mogelijkheden heeft om de kachel op uw eigen manier te gebruiken.

Kwaliteit

De NIKO buitenkachel is handgemaakt en gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor deze zowel duurzaam als stijlvol is. De oven heeft een uniek design waardoor deze zowel als eye-catcher als functioneel object kan dienen in je tuin. Het Perfecte Bakresultaat Met onze buitenkachel bereid je niet alleen heerlijke pizza’s, maar ook vis, vlees en andere gerechten. Dankzij de vorm van de oven en de manier waarop deze is gebouwd, verdwijnt de hitte nooit, wat resulteert in een gelijkmatige verwarming en een perfecte bak.

Design

Onze buitenkachel heeft een uniek en modern design. Het Cortenstaal geeft de oven een robuust en stoer uiterlijk, en door het ontwerp is het ook mogelijk om gebruik te maken van verschillende accesoires. Hierdoor kun je de oven nog meer personaliseren naar jouw wensen en eisen. De beschikbare accesoires zijn: NIKO afdekplaat, NIKO handvatten, NIKO verrijdbaar onderstel (van Cortenstaal met 4 wielen met remmen, gemonteerd op het schroefdraad), en NIKO RVS trekkende regenkap. Bekijk voor meer informatie over de diverse accessoires ook de productpagina’s in onze webshop.

Gemak

De NIKO buitenkachel is eenvoudig in gebruik, snel op temperatuur en gemakkelijk schoon te maken.

Mobiel of vast

Dankzij het verrijdbare onderstel met 4 wielen met remmen is het mogelijk om de NIKO buitenkachel gemakkelijk te verplaatsen. Maar het is ook mogelijk om de NIKO Buitenkachel in te bouwen in bijvoorbeeld een overkapping of veranda, dit omdat er gebruik wordt gemaakt van een standaard pijp formaat

Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat u lang plezier heeft van uw NIKO Original buitenkachel, is het belangrijk om deze goed te onderhouden. Meer informatie over hoe u de oven moet onderhouden, vindt u in onze blog “Hoe onderhoud ik mijn pizza oven“.

Cortenstaal en RVS

De NIKO Original buitenkachel is vervaardigd uit hoogwaardig Cortenstaal en RVS, waardoor de kachel niet alleen sterk en duurzaam is, maar ook nog eens prachtig oogt.

In conclusie:

De NIKO Original buitenkachel is de perfecte keuze voor u als u op zoek bent naar de ultieme buiten kookervaring. Met zijn unieke ontwerp, diverse accessoires en de mogelijkheid om de kachel in te bouwen, zult u geen enkel moment spijt hebben van uw aankoop. Bovendien is de NIKO Original buitenkachel vervaardigd uit hoogwaardig Cortenstaal en is daarom sterk, duurzaam en prachtig om te zien

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Geef een reactie

Lees meer: