Auteur:
Nick van Twillert

Nick van Twillert

Co-owner Niko Design 🔥 De technische kant van NIKO

Bezoek ons op beurs Eigen huis, Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang een gratis vrijkaart!

van 14 t/m 16 oktober staan wij op de Beurs Eigen huis.

Bezoek ons op stand T3.04

Beurs Eigen Huis is het vertrekpunt voor iedereen met (ver)bouw- of woonplannen. Welke woondromen je ook hebt: op Beurs Eigen Huis is er altijd wel een expert aanwezig die het voor je kan realiseren. Een steengoed ontwerp van je nieuwe huis, een helder lichtplan voor je slaapkamer, duurzame ontdekkingen om je woning toekomstbestendig te maken of misschien leer je wel nieuwe producten kennen .

Beurs Eigen Huis verbindt je met meer dan 250 bijzondere makers, leveranciers en adviseurs. Het is dé plek om je te laten inspireren en (ver)bouw- of woonplannen concreet te maken.

Maak kennis met NIKO Design

Wij zijn Nick & Koen (NI+KO), twee vrienden die dol zijn op gezelligheid, een biertje en lekker eten. Bijna twee jaar geleden zijn wij op het idee gekomen om een buitenkachel te ontwerpen. Niet zomaar een buitenkachel, maar een unieke en multifunctionele buitenkachel, die er ook nog eens super stijlvol uitziet. Na het ontwerpen van de kachel, zijn we ook daadwerkelijk gestart met het zelf in elkaar zetten van de buitenkachels. Dit is hoe Nikodesign is ontstaan.

Met NIKO willen wij gezelligheid en sfeer in iedere tuin brengen en iedere NIKO eigenaar laten genieten van onze unieke, zelfontworpen buitenkachels.

Nick Koen ni ko | NIKO Design | Buitenkachel
Vrijdag 14 oktober zal Koen de hele dag op de beur aanwezig zijn, 15 en 16 oktober zal Nick er ook zijn.

Koen richt zich vooral op de verkoop en zal op de beurs met je mee denken. Hij kan de NIKO ervaring geweldig uitleggen en zal vertellen waar de NIKO kachels toe in staat zijn.

Nick is de technische kant achter NIKO en kan met je opgaan in de technische details. Wil je de kachel in een veranda zetten? dat kan! Wil je de Pizza oven in een buiten keuken in bouwen? Dat kan! wil je een nieuw product ontwikkelen? Dat kan!

NIKO Buiten hout kachel pizzaoven terrashaar2272 e1649880752916 | NIKO Design | Buitenkachel

Dit jaar zullen we met 2 producten op de beurs staan

we gaan de NIKO Original en de NIKO Slim meenemen.

Lees hier alles over deze modellen!

De NIKO buitenkachel is verkrijgbaar in twee verschillende modellen. Het eerste model is de NIKO Original. Dit is ons standaardmodel buitenkachel en outdoor oven in één. De oven kan een temperatuur bereiken tot wel 500 graden en maakt gebruik van een dubbel verbrandingsmechanisme. De NIKO Original is in onze webshop verkrijgbaar.

Het tweede NIKO model is de NIKO S. Dit model buitenkachel is nagenoeg gelijk aan de NIKO original, maar is
compacter en dus een slag kleiner. De NIKO S past uitstekend in de wat kleinere
tuinen of op een (dak)terras, zonder dat de unieke uitstraling en functies van
de kachel verloren gaan. De NIKO S is nu als pre-order te bestellen in onze
webshop. 

Alle producten van NIKO Design zijn: 

100% bedacht en geproduceerd in Nederland

NIKO brengt sfeer en gezelligheid in iedere tuin

De NIKO kachel is vanwege zijn stijlvolle ontwerp een echte blikvanger in iedere tuin en onderscheidt zich van de standaard buitenkachels. De houtkachel geeft heerlijke warmte af, waardoor buiten zitten tijdens wat frissere avonden, zeer aangenaam wordt. Met behulp van de oven kunnen de heerlijkste gerechten worden bereid, die gezellig rondom de warme buitenkachel kunnen worden opgegeten. De NIKO kachel staat dus garant voor avonden lang plezier en gezelligheid in eigen tuin.

Creëer je droomtuin

De tuin is het verlengstuk van je woning. Bij het realiseren van je droomhuis, moet je dan ook de tuin niet vergeten. Hoveniers en tuinarchitecten kunnen je informeren over de mogelijkheden en een ontwerp voor je maken. Op Beurs Eigen Huis kan je kennis met ze maken en de verschillende stijlen zien.

Kies je voor strak en minimalistisch of klassiek en landelijk? En is een serre of veranda een mooie toevoeging voor je huis? Buitenhaard (NIKO) en buitenkeuken? Zwembad of jacuzzi? Bezoek Beurs Eigen Huis en het maken van al deze keuzes wordt een stuk eenvoudiger.

Lees hier meer over beurs eigen huis en NIKO

beurs eigen huis | NIKO Design | Buitenkachel

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Geef een reactie

Lees meer: